Aschehougs Univers i undervisningen 5. – 7. trinn

Mandag 6. september - 2021
Kl. 15:00 - 15:40

Klikk her for å melde deg på direkte til Aschehougs webinar for 5. – 7. trinn

Læremidler fra Aschehoug Undervisning

Aschehoug Univers 

Aschehoug Univers inviterer deg og elevene dine til å utforske, planlegge og spre nysgjerrighet. Her finner du digitale læremidler til alle fag og alle trinn – tilpasset fagfornyelsen.

Alle læremidlene våre vektlegger: 

  • Tverrfaglighet 
  • Utforskende innhold 
  • Kritisk tenking  

Planleggingsverktøy  

Til skolestart lanserer vi et planleggingsverktøy som er laget for å gjøre hverdagen din lettere. Her får du blant annet foreslåtte årsplaner som du kan redigere, muligheten til å lage egne planer og kommunisere med elevene dine. 
Læringsinnholdet i planene dine kan du dele med enkeltelever, grupper eller hele klassen. Elevene får oversikt over tildelt læringsinnhold per fag i ukeplanen på Min side. 

Læremidler  

Det digitale læringsuniverset på Aschehoug Univers inneholder alt fra rapporter og lydstøtte til engasjerende filmer – her er det stor variasjon og det fylles hele tiden på med mer innhold og funksjonalitet. Vi er veldig stolte av at læremidlene våre går i dybden og utforsker universet til elevene. Som lærer kan du føle deg trygg på at våre digitale læremidler er grundige, tar faget på alvor og aktiviserer elevene. 

Kurssted: Digitalt kurs

Ansvarlig: Marianne Leirskar Norveel

Meld deg på ved å bruke lenken over direkte til Aschehoug

Finn andre kurs: