Kurs i Lingdys for elever og foresatte

Onsdag 13. desember
Kl. 17.00 - 19.00

Lingdys er et støtteprogram for elever med dysleksi/lese- og skrivevansker. Dette kurset er praktisk rettet og gjennomgår Lingdys for iPad for elever og/eller foresatte. Det er skolene som i hovedsak har ansvaret for å gi eleven opplæring i bruk av Lingdys, men dette kurset kan være et godt supplement for å få en intensiv gjennomgang. Kurset er særlig verdifullt for foresatte, slik at dere lettere kan støtte barna deres i bruk av programmet.

Sted: Kunnskapssenteret i Sandvika, rom 222/223

Kursholder: Marianne Kufaas Sæterhaug fra Lingit

Utstyr: For å ha utbytte av samlingen og kunne teste programmet selv, bør du ha tilgang til en iPad med Lingdys. Appen Lingdys må lastes ned fra Catalog på nettbrettet før kurset. Med aktivieringskoden kan eleven logge på ulike enheter. Ta kontakt med skolen om dere trenger hjelp med lisens og pålogging.

Eventuelt kan dere ta direkte kontakt med Lingit på lingit@lingit.no eller på telefon: (+47) 73 60 59 22  man.-fre. kl. 09:00-12:00 og kl. 12:30-15:00.

Påmelding:  Benytt påmeldingsskjemaet under. Dere får tilsendt en e-post med bekreftelse på deltakelse og nærmere informasjon når kurskvelden nærmer seg.

Vi gleder oss til å se dere!

Kurssted: Kunnskapssenteret

Ansvarlig: Camilla Irgens Hoff

Påmeldte: /100

Logg inn for å se påmeldte

Finn andre kurs: