Workshop for moderniserte hjemmesider med Moava

Mandag 3. og tirsdag 4. juni
Klokken 08.30 - 15.00

Bærumsskolenes hjemmesider har blitt pusset opp denne våren, og nå er tiden moden for å flytte fra gammel til ny løsning, slik at hjemmesidene er klare til august. I den forbindelse inviterer vi til workshop med Moava, leverandøren av hjemmeside-løsningen, to dager i juni (mandag 3. og tirsdag 4. juni).
Innholdet i to dagene er det samme; kort opplæring i ny sideløsning (ikke drastisk annerledes enn dagens) og informasjon om denne, samt god tid til å overføre materiale fra gammel til ny side. Moava forklarer hva som skal gjøres og er behjelpelige underveis.

Det holder å delta på en av dagene, fordi Moava antar at man rekker å overføre det man trenger og få opplæring i løpet av en dag. Velg derfor den dagen som passer deg best av de to alternativene, eventuelt meld deg på begge om du tror at du vil ha behov for mer tid. På hver av dagene setter vi opp tiden 08.30 – 15.00, men hvis man blir ferdig med sin hjemmeside før 15.00, så står man selvsagt fritt til å avslutte dagen tidligere enn 15.00. Det viktigste er at man er med fra morgenen og får med seg informasjonen/opplæringen Moava gir da.

Målgruppen for denne workshopen er de som har ansvar for hjemmesidene («redaktørene») på sin skole. Det forventes derfor ikke at skolene skal sende flere enn 1 eller kanskje 2 ansatte på denne workshopen. Som nevnt er det også tilstrekkelig å delta på en av dagene.


NB: Alle må ta med egen PC på kursdagen.

Påmelding gjøres gjennom denne formsen.

Påmeldingsfrist: fredag 24. mai.

Sted: Sandvika (nøyaktig sted annonseres når vi ser hvor mange som melder seg på).

Det vil være enkel lunsj-servering til deltakerne på workshopen.

Påmeldte vil få en e-post/outlook-innkalling etter at påmeldingsfristen er gått ut med praktisk informasjon.

Ansvarlig: Marthe Fallang

Finn andre kurs: